Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Prokremelský aktivista Aleš Kejval se přiznal, že součástí prodeje léčiv z domova je všimné, tedy zřejmě úplatek

Aleš Kejval je jednou z tragikomicky úsměvných postaviček české prokremelské scény. Je členem proputinovsky laděné xenofobní Aliance národních sil Vladimíry Vítové a jako partajník také před časem napsal „Výzvu k omluvě Ruské Federaci za nepodložené důvody k vyhoštění zaměstnanců konzulátu RF“ adresovanou předsedovi Vlády České republiky Andreji Babišovi,

Zdroj: https://aliancenarodnichsil.cz/vyzva-k-omluve-ruske-federaci/

snad aby udělal radost facebookovým tlachalům rozplývajícím se nad momentkami s Nočními vlky, protože doufat ve čtenost na webu téměř veřejnosti neznámé a ve volbách tradičně neúspěšné strany je něco jiného, než postávat sám na prokremelské demonstraci jako kůl v plotě.

Oko se potěší a Aleš Kejval se může nadále věnovat „podomnímu“ prodeji léčiv a potravinových přípravků, přestože existují ve světě nul a jedniček nespokojené hlasy naříkající, že i když zaplatily, objednané „super protikovidové tabletky“ nedostaly a v éteru visí hrozby žalobami, jak říká přiložený screenshot z jedné veřejně dostupné facebookové konverzace.

Zdroj: Facebook

O obchodních aktivitách Aleše Kejvala jsem na mém blogu napsal článek 15. 3. 2021. I když Kejvalův byznys vypadá prapodivně, stále, jak se zdá, funguje dál. Na webu „Zdraví od Slovanů“ se kupí další hoaxy a nesmysly, nad kterými by odborník minimálně nevěřícně zakroutil hlavou, zatímco se na Kejvalově profilu někteří, zřejmě právem, rozčilují nad tím, že nabízený Groprinosin prodává předraženě, protože v polských lékárnách ho zájemci mohou pořídit za necelou stovku, zatímco Kejvalův prodej tu samou věc nabízí za 520 korun za jedno balení, plus poštovné…až by se možná mylně dalo říct, pod vlivem cenovky, že prokremelský ultranacionalista využil situace s covidem a rozhodl se pro předražený prodej, když na netu existují dušičky ochotné vysolit přehnanou pálku za mýtizovaný lék snad milionkrát do nebes chválený na dezinformačních portálech i řetězových e-mailech.

Ale dost možná má Kejvalova cenovka svůj opodstatněný důvod, nad kterým by se s radostí pobavil nejeden soud, policie, nebo specializovaný útvar zabývající se například problematikou korupce, pokud si dotyční přečtou Kejvalovu odpověď, jejíž formulace napovídá, doslova křičí o tom, že se v obchodní činnosti prokremelského nadšence ukrývá něco nezákonného, když ve spleti vět narazíte na formulaci: „Víš kamaráde…nemažeš, nemáš…bez všimného to nejde„. Co jiného se z věci logiky pod tím vším skrývá a co jiného on „všimné“ ve světě reality znamená?

A hlavně, komu je všimné směřováno…polské lékárně, celníkovi na hranicích, přestože je vstup do Polska volný, když zrovna tranzit mezi Českem a Polskem není omezen proticovidovými opatřeními…Aleš Kejval tak naznačuje, že živnost provozovaná papírově s Jevgenií Adrejevovou přiváží do vlasti něco, co by nikdy nemohlo projít skrze hranice, protože je nutné komusi poskytnout všimné, snad aby se dotyčný otočil, až KEJVAL Corporation – CZ, nebo někdo jiný, koho si firma najme jako přepravce, projede kolem s autem plným léčiv, které později Kejval s pomocnicí doma balí do roztrhání těl…

Představa je to vskutku minimálně zábavná…zvlášť, když celý ten příběh doplňují fotografie sebe sama usvědčujícího z „domácího“ prodeje vitamínů, léčit a doplňků stravy…ale co…nakonec Kejvalovi stejně postačí na svůj profil napsat „Groprinosin – lék proti Covidu lepší než očkování. Zabírá i na mutace viru. Možno koupit na www.zdraviodslovanu.online .“ a svět je hned lepší, i když to není pravda a uvěří tomu leda tak absolvent vysoké školy života.

Byznys si žádá své…tedy i neskutečné lhaní doprovázené ukázkami totální neznalosti prokládané dezinformačními příběhy o tom, jak dokážete s tím a tím léčivým přípravkem neutralizovat mRNA vakcíny, jako kdyby někdo soudný po očkování chtěl, aby očkovací látka byla neúčinná, protože kdesi na blogízku dezinformátorů se autor obával změny v mouchu, spidermana, nebo jinou nadpřirozenou bytost po vakcinaci mRNA vakcín.

 

Inu, když chce někdo svobodně vyhodit z okna 2 730 korun nákupem jódu, zinku a dalších preparátů, tak proč ne. Sny o čipech a genetických mutacích po očkování mají tu tam své projevy doprovázené například ochotou za předražený peníz koupit něco, co v lékárně pořídíte za pakatel, případně něco, co ani jako vitamínovou podporu těla nepotřebujete. Například takový kvercetin…jedná se o přírodní látku ze skupiny flavoniodů, kterou naleznete v řadě druhů zeleniny a ovoce. Jako doplněk stravy fajn,…ale jako nějaký příspěvek neutralizující mRNA vakcínu? Odborník by určitě řekl své. Bylo by neskutečně zajímavé zjistit, kolik lidí ten opravdu předražený set zakoupilo a kolik ho nakonec opravdu dostalo. 

Ještě před týdnem, Aleš Kejval hořekoval na svém facebookovém profilu, jak je složité a předrahé do České republiky, respektive do svého bytu dostat ideovou modlu flastenců Ivermectin. Cenu poptává, prý zjišťuje jeho obrovskou cenu, v Egyptě je levný a neví, jestli dotyčnou záležitost bude moci nabízet za stejnou cenu jako je v Německu…to je mi panečku vlastenectví, odkazovat na čecháčky nenáviděné Němce…

Kejval hledá pravidelný zdroj, ale zřejmě nic nenašel, protože jinak by na webu Zdraví od Slovanů visela nabídka cenově předražené položky. Nicméně, až covid utichne, nebude v médiích o něm vidu ani slechu, Kejvalův byznys nejspíš skončí, protože nikdo nebude ochotný, dokonce ani ten nejhloupější čecháček, platit za nabízené zboží, které není potřeba a které si můžete několikanásobně levněji koupit jinde. A nakonec se rýpavé dušičky mohou veřejně třeba ptát na to, jak to bylo s daněmi, když Kejval odesílá podle svých slov až 200 zásilek denně…odvedl z nich daň a nedocházelo zde k daňovým únikům? A co zákon…je možné touto cestou prodeje z obýváku, kuchyně a jiných místností prodávat léčiva bez „lékárenské licence“? To je hodně otázek…ovšem nejzávažnější v tento okamžik bývá dotaz na všimné, o kterém se Aleš Kejval sám zmínil ve své odpovědi na sociálních sítích…Opravdu Aleš Kejval někoho podplácí, upláci, nebo nějak odměňuje, aby dotyčný přimhouřil oči? Pokud ano, pak se může jednat o trestný čin.

Reklama