Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Jana Volfová je asistentkou poslance Lubomíra Volného. Ještě před několika dny uvedena jako asistentka „P. J. Real HB s.r.o. zast. Jana Volfová“

Sledovat politické angažmá Jany Volfové je svým způsobem zábavné, tragické i úsměvné zároveň. Bývalá učitelka, socanská poslankyně s prostorově výraznou postavou a možným traumatem tatínka v exilu je klasickým příkladem politické turistiky.

Za svůj život toho tato žena zvládla opravdu dost. Od Sociálně demokratických žen, založení Stínové vlády žen v éře Zemanovy vlády, kdy byla poslankyní, spoluzaložení strany Nezávislých demokratů s Vladimírem Železným,

až po odchod do Strany za životní jistoty, kterou v článku zmíněná populistka, islamofobka i hlasatelka nejrůznějších košilatých prohlášení přetvořila do SDŽ – Strany důstojného života následovanou založením krajně pravicové a značně populistické Suverenity – bloku Jany Bobošíkové, jíž se xenofobka, kdysi vídaná ve společnosti fanatických odpůrců všeho islámského, stala po odchodu Bobošíkové do Hlavy vzhůru de facto až do současnosti po mírně změněném názvu na Česká suverenita předsedkyní.

Politický příběh Jany Volfové je předlouhý a většinou je provázen vysoce nenávistnými subjekty pokoušejícími se o oslovení flastenecké části obyvatel na sociálních sítích, pro které se na předvolební klip bývalá poslankyně z ČSSD převléká do burky,

a pro které se bývalá učitelka kdysi pohybovala kolem fanatického islamofoba i xenofoba Konvičky známého mnoha podivnými hláškami, jako je například ta o namletí muslimů do masokostní moučky. Kdyby přeci jenom veškeré strašení muslimů na Čechy, Moravany a Slezany nezabralo, má politička z prapodivných demonstrací v rukávu rasistická prohlášení útočící na romské spoluobčany, protože je prakticky nemožné, aby si v latentně rasistické společnosti nikdo nevšiml podobných invektiv.

Čecháčkům udělají radost, lidskoprávní aktivisty rozzuří, tak kdo by si s tím vším dělal těžkou hlavu, když oko každého netového flastence potěší momentky z demo u hranic s několika ultranacionálními fandy hlídkování s bambitkou před nepřicházejícími uprchlíky, nebo postávání před maškarádou Koněva na Praze 6. Obojí je pro milovníky Nočních vlků sexy a obojí je neskutečně komické.

Mně osobně se Jana Volfová vybaví v paměti jako trapná pozérka hejtující Evropskou unii všude kde může, zatímco po ochotě zneužít děti k náboženské nenávisti v rámci předvolebního videoklipu figurovala zmiňovaná žena od 8. září 2004 do 30. ledna 2016 v obchodní společnosti Agentura Regio zprostředkovávající čerpání dotací z unijních fondů.

https://rejstrik-firem.kurzy.cz/rejstrik-firem/DO-27179702-agentura-regio-sro/#id_sekce_osoba

Unie je zlá, ošklivá, protičeská, proto je fajn být v zapsaném spolku Fortess Europe podle názvu toužícím po zabarikádování Evropy před celým světem, ale zároveň je fajn být v čele firmy radící s eurofondy, když na to přijde a je to třeba nějak individuálně výhodné…pokrytectví bývá častokrát nedílnou součástí české radikální politické scény. A na této životní etudě Jany Volfové je nakrásno vidět, že občas to prostorově výraznější žena z nejrůznějších setkání xenofobů nemá k pokrytectví příliš daleko.

Ale co, nakonec stejně Jana Volfová skrze facebookový příspěvek ostatním xenofobům udělá radost tím, když oznámí, že premiér Babiš souhlasem s paktem o uprchlících zaprodal národ za dotace. Flastenci si zanadávají, upustí jedovatou slinu, pochválí Janičku, jak skvělou je vlastenkou, zatímco od dotyčného příspěvku z roku 2018 uplyne mnoho vody, minulostí je minikomedie s kandidátkou Davida Ratha, facebookovým profilem od té doby proplulo mnoho košilatých a totálně trapných příspěvků jdoucích v současnosti naproti popíračům covidu, speciálně očkování, kdy předsedkyně České suverenity nabídne za několik desítek korun placku s úsměvnou chybičkou na kabátku.

Inu, kdo by nedal bratru 95 korun za obranu své sverenity. Hlavní je přeškrtnutá injekční stříkačka, tak fanatičtí vypravěči o vražedných vakcínách mohou zůstat v klidu i přes chybičku v textu. Důležité je jít s dobou, vyjít vstříct covidkonspirátorským luhům i hájům, směšným vykladačům příběhů o tom, jak vakcíny mění DNA, protože i tento segment hlupáků představuje možné budoucí voliče, když se s obtížemi těžko dostanete s partají dávno zapomenutých k těsné hranici stovky za každý získaný hlas ve volbách. To potom i milovníci konspirací jsou nějakou teoretickou nadějí, jíž si ovce ideově rudohnědých stok povšimnou, třeba při prokremelských projevech u kultovní, na místě dnes již naštěstí nepostávající sochy sovětského maršála Koněva, na jehož obranu se sjela veškerá prokremelská klaka, jen co jí všechny síly stačily.

Pravda…prokremelský tón se pozvolna vytrácí, je nahrazován slovními ataky na vládní proticovidová nařízení doprovázený dezinformační kampaní na sociálních sítích…ale i prokremelská slina dotahuje kontury toho, čím chce Jana Volfová s Českou suverenitou být. Sice politický projekt fobičky nedodal za rok 2020 závěrečnou zprávu o hospodaření, ale to nevadí…partaj se dává do spolupráce s panelstory hnutím Lubomíra Volného, jehož radikalismus opírající se o hulvátství a neslušně útočné chování by mohl oslovit větším množství netových podivínů, pokud zrovna tyto „kreatury“ nepropadnou nenávistnému mámení SPD Tomia Okamury.

Politikovo násilí je fajn, dostává se do ikonky na Facebooku, protože flákanec je nekonečně vlasteneckým … zřejmě podle Jany Volfové…

Očekávat v těchto luzích a hájích nějakou politickou vyspělost a úctu k demokracii je nejspíš úplně zbytečné. Nakonec stejně i tato ohavnost ničemu nepřispěje a Volný s Volfovou opět skončí po parlamentních volbách mimo Sněmovnu, jak si nepochybně zaslouží, i když v současnosti si oba dva mohou prostředí Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky užít podle libosti. Jana Volfová je totiž asistentkou Lubomíra Volného. Spolupráce se šerpou na hrudi se nakrásno doplňuje spoluprací v pozici jakéhosi asistování za peníze daňových poplatníků, kdy ještě před několika dny na webu Sněmovny Jana Volfová působila jako osůbka zastupující na pozici asistentky obchodní společnost P. J. Real HB s.r.o.

V současnosti je jako asistentka uvedená pouze Jana Volfová bez uvedení dotyčné obchodní společnosti. Jenže, stejně vznikají pochybnosti, za koho fobička Volnému asistuje, když předtím byl na oficiálním webu Sněmovny k vidění zápis s firmou u jména…byla to chyba adminů sněmovních stránek, nebo Volfovou poslanec nějak špatně nahlásil jako svou novou asistentku?

P. J. Real HB s.r.o. se zabývá pronájmem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Jednatelem, společníkem je Martin Otto. Jaký vztah má majitel k Volnému, případně Volfové? Možná by nebylo špatné prozkoumat pozadí poslaneckého asistování a kdo všechno se pohybuje kolem poslance Lubomíra Volného…ale i tak je minimálně zajímavé, že se předvolební spolupráce přerodí v oficiální funkci asistentky poslance, jehož šance na úspěch jsou i skrze agresivitu nereálným snem.

Reklama