Reklama
 
Blog | Jiří Hrebenar

Baudyš – druhá světová byla mimozemskou válkou a Židé mohli být vypipláni mimozemšťany

Astrolog Antonín Baudyš je dalším z řady dezinformátorů, nad jehož výmysly zůstává soudně přemýšlejícímu člověku rozum stát. Jednou tvrdí, že koronavirus vypustili Američané kvůli penězům, jindy fantazíruje s Billem Gatesem, aby posléze nestydatě tvrdil, že koronavirus je primárně zápal plic, který je možné podle komentáře pod videem léčit pomocí tzv. MMS od australského podvodníka Jima Humblea, jehož rady na pití sava jsou nejen úsměvné, ale zároveň velmi nebezpečné.

Milovníci dezinformací typu jedna babka povídala takové zvěsti o zlořádných Spojených státech, organizacích zkoušejících si pandemii nanečisto milují, a tak se Baudyšovy lži objevují na nejrůznějších facebookových skupinách pochybné kvality následované příspěvky flastenců radujících se z toho, že existuje někdo mediálně známý říkající přesně to, co si na základě prokremelské dezinformační kampaně dokonale myslí. Tam, kde Miloš z Hradu selhává, tam strajkuje Baudyš jako ten s těmi opravdu zaručenými zprávičkami, o které by si sice slušně vychovaný člověk neopřel ani kolo, ale to flastencům nevadí, protože právě oni se pokládají za následovníky třeskuté pravdy, o které zlořádná média mlčí, aby neohrozila nadvládu globálních elit.

A když půjde do tuhého, dokonce i hloupý antisemita si najde ve slovech Baudyše místečko pro své fantasmagorie. Viz například video z 18. prosince 2020 s titulkou „Věk Vodnáře“, kde Baudyš opět mystifikuje, fantazíruje, jak jen může. Nacismus a celá ta elita kolem Adolfa Hitlera byli podle autora videa spojeni s mimozemskou civilizací, druhá světová válka byla ozvěnou mimozemské války, zatímco Židé mohli být vypipláni mimozemšťany…

Jak tohle může někdo vůbec vyslovit? Tady chybí na závěr snad jen další obludné tvrzení, že Hitler o všem věděl, a tak se pokusil Židy vyhladit a holokaust nebylo nic tak hrozného, když šlo o vyústění mimozemského válečného konfliktu…tohle všechno si totiž divák jednoduše může domyslet, když ta válka byla mimozemskou a Židé mohli být vypipláni mimozemšťany a tudíž tak trochu svým způsobem ztratili lidskost v očích konspirace milujících diváků. I proto podobné hrátky na zvěstovatele pravd o mimozemšťanech mohou být velmi nebezpečnými, protože třeba i nepřímou cestou otevírají vrátka odpornému antisemitismu čekajícímu na jakoukoli příležitost vytvoření z ideových nepřátel ty nelidské stvůry, které pro nelidskost a mimozemskou nadřazenost není hřích sprovodit ze světa.

Zahrávat si přímo, nepřímo s antisemitismem je velmi nebezpečné. Zvlášť, když někteří v období koronaviru, vakcinace proti covidu neváhají a dělají za pomoci karikatur narážky na antisemitismus, podobně jako Richard Štark kdysi postávající jako jeden z účastníků na demonstraci Putinovy páté kolony.

Antisemitismus ještě neskončil, stále trvá a stále přežívá v srdcích některých flastenců a čeká, až se bude moci projevit v nejrůznějších barvách, do kterých bezpochyby patří odlidštění, nebo snahy o vyřazení z kolonky člověka do kolonky těmi možná mimozemšťany vypiplanými. I proto jsem Baudyšovo video na Youtubu nahlásil, podobně jako Štarkovu karikaturu, protože tohle je přesně to, co by nemělo být prezentováno ve veřejném prostoru.

Reklama